Tobulas Biskvitas
Šį biksvito receptą naudoju tortams bei vyniotiniams. Gaunasi visad puikiai, purus ir labai skanus.
Produktai
- 1 stiklinė miltų
- 1 stiklinė cukraus
- 4-5 kiaušiniai
- 2 nubraukti valgomi šaukštai krakmolo
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Eiga
- Kiaušinius su cukrumi labai gerai išplakti (elektriniu mikseriu apie 7 min).
- Miltus persijoti, sumaišyti su kepimo milteliais bei krakmolu ir po truputi maišant sudėti į išplaktus kiaušinius.
- Masę supilti į kepimo formą ir kepti apie 20-25 min 180 laipsnių orkaitėje (tortui tiks apvali forma 20-24 cm; vyniotiniui reikėtų stačiakampės formos apie 40x60 cm)
- Gamintant tortą, palaukti kol biskvitas atvės, išimti iš kepimo formos ir perpjauti per pusę.
- Norint daryti vyniotinį, dar karštą biskvitą išimti iš formos, uždengti virtuviniu rankšluostėliu ir suvynioti; palikti kol atvės.
Komentarai
Rašyti komentarą