Tobulas Biskvitas

Tobulas Biskvitas


Šį biksvito receptą naudoju tortams bei vyniotiniams. Gaunasi visad puikiai, purus ir labai skanus.

Produktai

  • 1 stiklinė miltų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 4-5 kiaušiniai
  • 2 nubraukti valgomi šaukštai krakmolo
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

    Eiga

    • Kiaušinius su cukrumi labai gerai išplakti (elektriniu mikseriu apie 7 min). 
    • Miltus persijoti, sumaišyti su kepimo milteliais bei krakmolu ir po truputi maišant sudėti į išplaktus kiaušinius. 
    • Masę supilti į kepimo formą ir kepti apie 20-25 min 180 laipsnių orkaitėje (tortui tiks apvali forma 20-24 cm; vyniotiniui reikėtų stačiakampės formos apie 40x60 cm)
    • Gamintant tortą, palaukti kol biskvitas atvės, išimti iš kepimo formos ir perpjauti per pusę. 
    • Norint daryti vyniotinį, dar karštą biskvitą išimti iš formos, uždengti virtuviniu rankšluostėliu ir suvynioti; palikti kol atvės. 

    Komentarai