Labai skanios ir nesudėtingai paruošiamos. Gaunasi paskrudę, auksinės spalvos. Bulvės kitaip, tik dar skaniau.
Produktai
- 8 didelės bulvės
- 4 skiltelės česnako, arba daugiau (kuo daugiau - tuo skaniau)
- 0,5 puodelio aliejaus
- 1 puodelis vandens
- 1 valgomas šaukštas raudonėlio (oregano angliškai)
- 1 citrinos sultys
- druskos ir pipiru pagal skonį
Eiga
- Bulves nuskusti bulves; kiekviena bulvę supjaustyti į šešias dalis (kaipp apelsino skiltelėmis)
- Įkaitinti orkaitę iki 210 laipsnių.
- Česnaką smulkiai supjaustyti arba išspausti;
- Į bulves sudėti visus ingridientus (česnaką, aliejų, vandenį, druską, pipirus, raudonėlį, citrinos sultis) ir viską gerai išmaišyti.
- Bulves su visu marinatu supilame i kepimo formą, paskirstome tolygiai ir dedame į orkaitę 40 min.
- Po 40 min. ištraukiame, pamaišome, kad ir apatinė pusė paskrustų ir dar kepame apie 20 min.
Komentarai
Rašyti komentarą